contact standarde de calitate home
DESPRE NOI SERVICII GALERIE FOTO SFATURI UTILE CLIENTI RECOMANDARI
Intretinere gradini spatii verzi, intretinere gazon

INTRETINERE GRADINI SPATII VERZI


Serviciile noastre de intretinere gradini, curti si spatii verzi includ toate aspectele legate de gradinarit si sunt asigurate de un personal pe deplin calificat, cu cunostinte de specialitate in plantarea si intretinerea plantelor ornamentale. Noi oferim nu doar un serviciu prietenos si profesionist, dar, in acelasi timp si consiliere gratuita si sfaturi pentru mentinerea gradinii dvs in mare forma pe tot parcursul anului.Intretinere gradini spatii verzi, intretinere gazon

Astfel, gradina dvs va fi fertilizata la timpul corect si cu substantele adecvate, plantele vor fi verificate tot timpul de boli si daunatori si tratate corespunzator, peluza de gazon va fi cosita, marginile uniformizate, arborii si arbustii ornamentali taiati diferentiat in functie de specie si toate aceste aspecte vor fi atent gestionate de specialistii nostri (ingineri horticultori si muncitori cu experienta in domeniu).


Noi propunem o alternativa unica pentru clientii nostri prin adaptarea mai multor tipuri de programe de intretinere gradina in functie de cerintele gradinii dvs si de bugetul pe care doriti sa il alocati pe parcursul anului. Programele noastre pentru intretinere gradini si spatii verzi sunt sub forma de abonament lunar si includ toate operatiunile de intretinere necesare si produsele necesare pentru ca gradina dvs sa arate bine pe tot parcursul anului. Sunt programe de servicii cu date reale si costuri clare. Noi facem ceea ce spunem ca facem si estimam munca noastra corect, fara costuri ascunse.


Alegerea unuia din programele de intretinere spatii verzi prezentate mai jos inseamna ca gradina dvs va fi mentinuta in stare buna pe tot timpul anului, cu toate operatiunile de gradinarit necesare care se vor efectua fara ca dvs. sa va faceti griji in privinta acestui lucru.


1. Abonament intretinere gradini si spatii verzi cu trei sau patru sedinte de lucru /luna: pentru gradinile complexe, cu vegetatie predominanta, peluze de gazon si sisteme automate de irigare. Necesita o ingrijire mai atenta cu 3 vizite de lucru pe luna sau chiar vizite saptamanale, pentru un control maxim al lucrarilor de intretinere specifice ce se vor executa si o gestionare mai atenta a tuturor problemelor ce pot apare pe parcursul anului. Acest program este ideal pentru persoanele ocupate care iubesc gradina dar care nu au timp sa se ocupe de ea si doresc o gradina frumoasa si bine intretinuta pe tot parcursul anului. Recomandam la acest tip de abonament si lunile de iarna (dec-ian-febr); conceptia ca o gradina nu necesita ingrijire iarna este gresita. Experienta noastra acumulata in ultimii ani arata ca o gradina intretinuta corespunzator iarna cu operatiuni care nu se vad la prima vedere ne produce in primavara o gradina sanatoasa. Trebuie avut in vedere aici un aspect foarte important, avantajul ca costurile pentru lunile de iarna nu sunt mari, in general se estimeaza la 40 % din tariful de vara.


2. Abonament intretinere gradina cu doua sedinte de lucru/luna: pentru gradinile cu vegetatie simpla, peluze de gazon si sisteme de irigare automate. Pentru gradinile care nu necesita o intretinere continua, doar o interventie la doua saptamani dat fiind complexitatea scazuta a gradinii. Recomandat pe perioada de vegetatie, din martie pana in noiembrie dar si una sau doua interventii pe perioada iernii, atunci cand se executa tratamente fitosanitare specifice la arborii si arbustii ornamentali si peluze de gazon.


3. Abonament intretinere gradini curti cu o sedinta de lucru/luna: pentru gradinile mici, o terasa sau un balcon, gradinile la care se doresc numai interventii stricte de specialitate (taieri, fertilizari, tratamente fitosanitare).

Pornind de la aceste tipuri de abonament putem realiza abonamente personalizate, in functie de cerintele gradinii si de bugetul dvs.


Lucrari de intretinere gradini si spatii verzi


Mai multe imagini in Galeria foto - Intretinere gradini

Serviciile noastre


Amenajare gradini Amenajare spatii verzi Intretinere gradini Plante de interior Arhitectura peisagera Sisteme de irigare Sisteme de drenaj Servicii conexe

 

©Copyright SC CasaVerde SRL
Statistici StatCounter